Welcome to Breast Enlargement World.

BRYSTFORSTØRRELSE

Kilde: Dr. Mallmann Gransket af Dr. Salguero
Gynækolog og hudlæge på brystforstoerrelse.com Læge
(Referencenummer: 49843 ) (Referencenummer: 22831)

Hvordan forstørre jeg mine bryster?

Mar. 6, 2010. For tiden eksistere der mange behandlinger som er beregnet til at forbedre alle områder relateret til barmen uden at skulle undergå  den bekostelige og farlige kirurgi. Derfor ønsker vi at alle vores læsere kender og har adgang til al den information vedrørende hver enkelt behandling for bedre at kunne vælge.

Vi har undersøgt og sammenlignet alle de forskellige metoder til brystforstørrelse og vi kan forsikre at det er muligt, at forbedre størrelsen, volumen og fastheden på en relativ nem måde uden bivirkninger. Praktisk set så er alle de behandlinger, metoder og produkter som vi referere til baseret på de samme principper eller er meget ens, hvilket gør det nødvendigt, at alle vores læsere kender strukturen af deres bryst.  


Hvorfor vokser brystet?

Ligeså meget med piller, cremer, aparater og øvelser opnår man at nære og forsyne sine bryster med de midler og den næring som er nødvendig for at ændre dem uden nogen bivirkninger og uden at skade helbredet.  

Piller: Disse piller er sammensat af naturlige ingredienser med vigtige mængder østrogen. Den frigjorte østrogen fra disse ingredienser bliver optaget af recipienten som fremkalder en reaktion i brystet og forårsager en fuldstændig naturlig forøgelse i volumen og fastheden. Denne type produkter er meget kendte og brugt i lande som USA, England og Canada.

Cremer: Virkemåden er praktisk set den samme som pillerne til brystforstørrelse, da ingredienserne er meget ens. Den eneste forskel er, at man påfører cremen direkte på brystet og pillerne bør indtages. Denne type produkter har opnået en utrolig succes på grund af de enorme fordele det giver kvinder.  

Vibrerende aparat: Det er uden tvilv den sidste nye opdagelse for kvinder på markedet. Det er praktisk talt en verdensnyhed som vi har fået adgang til og som er på mode i USA. Dette produkt er baseret på vibrationer som udsendes fra aparatetet ved hjælp af to vibrerende enheder som øger kroppens naturlige kapacitet til at ændre sig under påvirkning af aparatets vibrationer. Fra en læges synspunkt, er dens brug fuldstændig smertefri og sikker.  

Øvelser: Det er nogle øvelser som er nemme at udføre, hvorved man træner brysterne på en 100% naturlig måde og får dem til at vokse. Når man udfører øvelsesrutinerne nogle minutter om dagen vil man opnå en forøgelse i volumen, fastheden og smidigheden. Man vil også styrke alle kroppens muskler og slanke sig.

Kirurgiske operationer: Operationer til brystforstørrelse er på dagsordenen. Det er en af de mest anmodte æstetiske operationer og er et meget vellykket indgreb. Resultaterne er rigtig gode, men selvfølgelig er operationen associeret med risiko, som blandt andet anæstesi. Vi bør heller ikke glemme bekosteligheden af en sådan kirurgisk operation som ligger på omkring 3.000 og 6.000 euro.

Brystpumpe: Teoretisk set består det i at fastsætte brystet i en cyllinder for derefter at lukke al luften ud af den og derved pumpe brystet op og fylde det tomme hul som er tilbage. Dog så anbefaler vi ikke denne metode, da brystet vil vende tilbage til sin normale tilstand efter nogle få timer og metoden kan være farlig hvis man lægger for meget tryk på.  

Vægte: Det er en af de mest gammeldags metoder til brystforstørrelse, som er baseret på styrke. Vi anbefaler på ingen måde brugen af denne metode, da den er endnu farligere end den anden.  


Konklusion af Brystforstoerrelse.com

I dag eksistere der meget effektive behandlinger og metoder til at opnå en permanent brystforstørrelse i volumen og størrelsen uden at undergå den farlige, smertefulde og virkningsløse kirurgi. Vi anbefaler, at man læser omhyggeligt al information og de sammenligninger som vi tilbyder før man beslutter hvilken behandling der bedst kan opfylde ens behov og pengepung.

 
Denne guide er kun til informativt brug. Hverken brystforstoerrelse.com eller dens ansatte kan drages til ansvar eller er ansvarlige for noget tab, skade, tilskadekomst eller lidelse som skyldes eller siges at skyldes, direkte eller indirekte, den givne information, eller mangel på information, eller brug, eller fejlagtigt brug af de øvelser, metoder eller teknikker som beskrives i denne guide.