Welcome to Breast Enlargement World.

BRYSTSTøRRELSE

Kilde: Dr. Mallmann Gransket af Dr. Salguero
Gynækolog og hudlæge på brystforstoerrelse.com Læge
(Referencenummer: 49843 ) (Referencenummer: 22831)

Mar. 15, 2010. Som vores læsere allerede ved kan brystet have mange størrelser på grund af forskellige påvirkninger. For kvinder med en lille eller reduceret barm kan det frembringe frustrationer som skyldes mindreværdskomplekser, hvilket er endnu mere synligt hos unge piger og teenagere der påvirkes mere af bemærkninger fra veninder, naboer eller venner.

Hvordan ser en perfekt barm ud?

Normalt, så mener man at en perfekt barm er fast, fyldig, mellemstort til stort med en blød, stram og pæn hud. Brystvorten bør have en diameter på imellem 3-5 cm. 

Er det normalt at have manglende symmetri på brystet?

Det er normalt, at der er forskel på en kvindes bryster. I syv ud af hvert tiende tilfælde er det højre bryst mindre end det venstre, selvom en sådan forskel ikke plejer at være synlig. I det tilfælde, at der er en forskel på størrelsen af brysterne så bør man have tålmodighed, da de behøver tid til at udligne sig.

I blandt de mest indflydelsesrige faktorer til bryststørrelse kan vi nævne:

1. Genetiske faktorer: Det er en af de mest bestemmende faktorer til en kvindes bryststørrelse. Normalt vil en piges barm ligne sin mors, altså, at det er arveligt. Det vil sige, at hvis en mor har en lille barm er det ret sandsynligt, at datteren også vil have det. 

2. Med tiden: Med tiden har brysterne en tendens til at hænge på grund af tyngdekraften. Efterhånden mister de deres fasthed, hvilket gør det vigtigt med en god kost og et balanceret liv eller en god BH. Alligevel, så er der ikke nogen eller noget som kan forhindre at en kvindes bryster begynder at hænge med alderen, selvom det er muligt at udsætte processen og gøre det mindre synligt ved hjælp af tricks og specifikke produkter.

3. Graviditet og amning: Igennem en graviditet og amning gennemgår brysterne nogle pludselige forandringer med hensyn til deres størrelse. Det mest traumatiske for en kvinde er, at forandringerne kan gå hen og blive permanente, selvom disse forandringer viser sig i løbet af de første måneder af en graviditet, hvor brysterne vokser betydeligt.

4. Sygdomme: Nogle sygdomme kan påvirke brysterne direkte, selvom det mest normale er brystkræft som kan forårsage forandringer med hensyn til størrelsen og formen.

5. Tab og pludselig vægt forøgelse: Tab og pludselig vækst af brystet eller ved relativt korte intervaler kan påvirke fastheden og provokere striber. Fordelen er, at man normalt kan ændre det og vende tilbage til normal tilstand.

6. Forkert holdning af skuldre og ryg: En forkert stilling eller holdning kan provokere at barmen begynder at hænge og kan også forårsage slaphed af maven.  


Jeg er ikke tilfreds og ønsker at forstørre mine bryster. Er det muligt?

Selvfølgelig. Man bør ikke affinde sig med nogle bryster som man ikke er tilfreds med. Selv hvis de er små eller ej og simpelthen bare vil forøge størrelsen, eksistere der produkter og metoder hvorved du kan opnå det med fuld garanti.

For kort tid siden var kirurgi den eneste metode som eksisterede, men igennem de seneste år har man perfektioneret andre alternative produkter som har opnået en utrolig succes på grund af sine resultater. Derudover er der den fordel, at man ikke behøver ligge på operationsbordet, gennemgå ænestesi eller de risiko som er associeret med kirurgi. Det er billigere og det er ikke sundhedsskadeligt for dig eller dine bryster.

Kan du forstille dig, at forøge størrelsen, fastheden og volumen af dine bryster ved at tage en pille, bruge en creme, et vibrerende aparat eller bare ved nogle simple øvelsesrutiner? Vi tilbyder dig flere forskellige produkter som rent faktisk virker til at forbedre dine bryster uden at gennemgå kirurgi og uden risiko.  


Denne guide er kun til informativt brug. Hverken brystforstoerrelse.com eller dens ansatte kan drages til ansvar eller er ansvarlige for noget tab, skade, tilskadekomst eller lidelse som skyldes eller siges at skyldes, direkte eller indirekte, den givne information, eller mangel på information, eller brug, eller fejlagtigt brug af de øvelser, metoder eller teknikker som beskrives i denne guide.