Welcome to Breast Enlargement World.

Grundliggende regler at følge før man køber et produkt

Kilde: Dr. Mallmann Gransket af Dr. Salguero
Gynækolog og hudlæge på brystforstoerrelse.com Læge
(Referencenummer: 49843 ) (Referencenummer: 22831)

Trin 1: Kende min personlige situation

Feb. 17, 2010. Det er fundamentalt at kende den personlige situation som man befinder sig i og hvad det helt præcist er man søger og behøver før man kan vurdere hvilken type behandling, teknik eller produkt er nødvendigt.

Vi anbefaler, at man slå op under de forrige afsnit, hvor man vil finde mere information om brystet, dens anatomi og problemer. Dette vil hjælpe med, at forstå hvorfor kvinder har forskellige brytstørrelser og at der eksistere utrolig effektive behandlinger til at forøge volumen og fastheden af barmen på en nem måde uden bivirkninger. 

Når vi kender vores situation og ved helt præcist hvad vi vil opnå, så er vi klar til at begynde næste fase.

Trin 2: Evaluation af de forskellige behandlinger

Som du allerede ved, eksistere der en bred variation af effektive produkter til at forbedre vise områder af brystet heriblandt volumen og fastheden. Det er endda muligt at forøge brystet op til flere størrelser. Alle produkterne på vores hjemmeside er effektive og de har ingen bivirkninger.  

Hvilke regler bør jeg tænke over når jeg vurdere et produkt?

Regel 1: Vær mistroisk overfor store rabatter

Vær mistroisk overfor hvilket som helst firma, der tilbyder 50% besparelse eller som lover helt umulige ting. Den eneste grund til, at de lover disse besparelser i forhold til andre firmaer, er fordi deres produkter er af meget dårlig kvalitet og at du næppe vil opnå de ønskede resultater for dine bryster og det kan endda være sundhedsskadeligt. Vi anbefaler altid, at bruge flere penge og købe et produkt af højere kvalitet med nogle fremragende resultater både med hensyn til størrelse og volumen. !Husk, billigt er dyrt!

Regel 2: Forsigtig med produkter som indeholder YOHIMBE

¡Køb aldrig et produkt som indeholder Yohimbe! Yohimbe står på listen over forbudte produkter fra FDA og er katalogiseret som en farlig sustans og på ingen måde anbefalelsesværdigt.

Regel 3: Køb kun produkter med fuld returret

I vores mening er det fundamentalt, at produkterne har fuld returret. Hvis et firma yder fuld returret, er det fordi de er overbeviste om, at deres produkt er sikkert og reelt set virker, for hvis ikke bør man tvivle på om det virkelig virker eller ej. I vores guide anbefaler vi ikke, at man køber et produkt som ikke har fuld returret.

Regel 4: Udsagn og anbefalinger fra læger

Det er vigtigt, at finde produkter som er garanteret og anbefalet af anerkendte læger og profesionelle indenfor sektoren. Det er klart, at hvis et produkt er anbefalet af læger og naturopraktiker indenfor deres respektive konsultationer, så er det fordi man rent faktisk har kunne bekræfte virkningen. På mange hjemmesider ser man sætninger som ”godkendt lægemiddel”, men der fremvises ikke nogen referencer eller udsagn fra dem som anbefaler eller godkender det. Køb kun produkter som inkludere anbefalinger fra læger og sundhedsspecialister.

Regel 5: Anbefalinger fra kunder

Alle hjemmesiderne for brystforstørrelse tilbyder ligesom alle de andre produkter udsagn fra tilfredse kunder. Dog, så er der ingen måde at sikre deres autenticitet på med mindre de er underskrevet. Derfor er der firmaer som tilbyder underskrevne udsagn som kommer direkte fra kunderne. Disse anbefalinger hjælper os med at vide om et produkt faktisk virker eller ej.

Regel 6: Kvalitetsbevis

Alle naturlige og ikke naturlige produkter skal have kvalitetsbeviser som sikre, at det er fabrikeret med alle de nødvendige garantier og overholder de generelle kvalitetsstandarder. Kvalitetsbeviser for de naturlige produkter er GMP, GAP og ISO. For vibrerende aparater er  kvalitetsbeviserne CE, ISO med flere.

Regel 7: Læg mærke til hjemmesider med meget information.

Det er klart, at hjemmesider som tilbyder meget information faktisk ved hvad de tilbyder kunderne, hvorimod sider med næsten ingen information højst sandsynligt har kopieret det. En nem måde, at bevise det på er, at de ikke har nogen udsagn fra læger som kan garantere eller anbefale produkterne. Information er grundlæggende for os.

Trin 3: Vælg den bedste behandling til min situation

Det er nu tid til at vælge en eller flere af de mulige behandlinger efter at have læst alle de ovenstående afsnit med information i vores guide

Før du tager din endelige beslutning på baggrund af al den generelle information du har om behandlingerne, vil vi gerne minde dig om, at du kan vende tilbage til afsnittet om ”sammenligning af behandlinger”, hvori vi giver et sammendrag af alle fordelene ved hvert produkt, det vil sige pris osv. Husk på, at mange gange det billige ender med at blive dyrt.

Vi bør desuden minde dig om, at der eksistere meget effektive og permanente behandlinger til brystforstørrelse uden at skulle undergå kirurgi. Fra Brystforstoerrelse.com har vi allerede hjulpet tusindevis af kvinder fra hele verden med, at forbedre deres bryster indenfor alle områder.

Denne guide er kun til informativt brug. Hverken brystforstoerrelse.com eller dens ansatte kan drages til ansvar eller er ansvarlige for noget tab, skade, tilskadekomst eller lidelse som skyldes eller siges at skyldes, direkte eller indirekte, den givne information, eller mangel på information, eller brug, eller fejlagtigt brug af de øvelser, metoder eller teknikker som beskrives i denne guide.