Welcome to Breast Enlargement World.

HVAD TÆNKER DE

Kilde: Dr. Mallmann Gransket af Dr. Salguero
Gynækolog og hudlæge på brystforstoerrelse.com Læge
(Referencenummer: 49843 ) (Referencenummer: 22831)

Mar. 21, 2010. En af de største æstetiske bekymringer i nyere tid er bryststørrelsen. Dog så bekymrer det ikke kun os og jer, men det er et af mest normale samtaleemner ved møder og blandt mænd rundt omkring i verden. Det er næppe nødvendigt at fortælle, at mænd foretrækker kvinder med en stor og fast barm end en hængende og slap barm.

Der eksistere flere grunde til, at mænd foretrækker kvinder med en stor, flot og fyldig barm. Først og fremmest fordi mændene bliver ophidset og nyder mere et seksualt forhold.

Dette betyder ikke at kvinder med en lille barm ikke kan tilfredsstille sin partner i et intimt forhold. Derimod, hvad der er uimodstrideligt er, at hvis en mand kunne vælge imellem to ens kvinder, så ville han vælge den kvinde med den største barm. Det er også vigtigt at fremhæve, at kvinder med en større barm har mere selvtillid og kan generelt bedre tilfredsstille sin partner. !Barmen er en synlig atraktions faktor i starten af et forhold!

Ligesom det ikke er det samme, at være smuk eller grim, høj eller tynd, stærk eller svag, så er det heller ikke det samme, at være nøgen foran en mand med en stor barm eller en lille og slap barm. Vi kunne alle godt tænke os, at gå i svømmehallen med en imponerende eller velsiddende bikini som sidder godt på grund af en stor barm og som giver et behagelig og flot syn, hvilket i nogle tilfælde kan skabe stor ophidselse for en mand.

Heldigvis, så eksistere der behandlinger og metoder på markedet som kan være meget effektive til at forbedre alle områder indenfor brystforstørrelse som f.eks. volumen, størrelse og fasthed. Vores guide er udformet til kvinder med alle typer bryststørrelser som ønsker, at forbedre sin seksualitet og tilfredsstille sin partner. Vi tilbyder diverse produkter, som kan hjælpe med at opnå en større og stærkere barm uden at skulle opereres. Læs omhyggeligt al den information som vi tilbyder og vælg det bedste for dig.


Jeg vil vide hvad mænd tænker om kvinder?

Jeg har altid kunne lide kvinder med en stor barm og det er kun fordi de ophidser mig meget mere på alle tænkelige måder. Det er klart, at hvis jeg kunne vælge, ville jeg foretrække en kvinde med store bryster.

Jose Manuel

Min ideal kvinde skal være, høj, slank, have en lækker røv, samt store og faste bryster.

Alvaro

For mig er bryststørrelsen ikke det vigtigste, men heller ikke ligegyldigt hos en kvinde. Dog ville jeg lyve hvis jeg ikke sagde, at jeg godt kan lide kvinder med nogle flotte og frodige bryster. Jeg tror det er en realitet, som man ikke bør glemme, ligesom at kvinder foretrækker mænd med en lækker, brun krop og blå øjne.

Victor

Hej, jeg hedder John og jeg skriver for at give jer min mening. Selvom det kan være hårdt og endda sårende for en kvinde, når vi mænd fokusere på brysterne, så er det et af de mest normale samtaleemner i min vennekreds. For mange af os er brysterne noget af det vigtigste ved en kvinde.

John

 


Denne guide er kun til informativt brug. Hverken brystforstoerrelse.com eller dens ansatte kan drages til ansvar eller er ansvarlige for noget tab, skade, tilskadekomst eller lidelse som skyldes eller siges at skyldes, direkte eller indirekte, den givne information, eller mangel på information, eller brug, eller fejlagtigt brug af de øvelser, metoder eller teknikker som beskrives i denne guide.