Welcome to Breast Enlargement World.

PSYKOLOGISKE PÅVIRKNINGER

Kilde: Dr. Mallmann Gransket af Dr. Salguero
Gynækolog og hudlæge på brystforstoerrelse.com Læge
(Referencenummer: 49843 ) (Referencenummer: 22831)

Jan. 8, 2010. En lille bryststørrelse kan gå hen og blive et reelt problem for millioner af kvinder i hele verden. Diverse undersøgelser har demonstreret hvor vigtig bryststørrelsen er for en kvinde og hvor traumatisk det kan blive hvis de er for små i sammenligning med gennemsnitet. De mest normale reaktioner for de personer som lider af dette problem er, at de mangler selvagtelse og selvtillid, samt føler sig latterliggjort, har problemer med at relatere sig til folk og en manglende evne til at nyde et seksualt forhold.

Det er psykologisk trættende for en kvinde, når hun føler at sine veninder, arbejdskollegaer eller familiære har større og mere fyldige bryster, forenede over den skam de føler ved at skifte tøj i et omklædningsrum, gå til lægen eller have et seksualt forhold til en mand. Man har foretaget en stor mængde videnskabelige undersøgelser som viser, at et stort antal kvinder lider psykologiske følger forårsaget af bryststørrelsen.    

Hvilke resultater vil jeg kunne opnå?

 1. "Jeg tænker på min bryststørrelse på alle                tidspunkter af dagen...”
 2. "Jeg ville ønske at jeg havde en større barm..."
 3. "Jeg er meget bekymret for at nogen skal
              se mig...
  "
 4. "Jeg føler mig frustreret og uden hjælp på
              grund af min bryststørrelse...
  "
 5. "Jeg føler mig pinlig over mine bryster når
              nogen ser på mig…
  "
 6. "Jeg er bekymret over hvordan min
             bryststørrelse vil påvirke mit sexliv….
  "
 7. "Jeg er bekymret, fordi jeg ikke føler mig
            atraktiv overfor mændene…
  "

En hver kvinde kan føle sig presset over de sociale forventninger som hun mener det skaber, at have en lille barm. Når en kvinde føler sig underlegen ved at have en mindre barm end gennemsnittet, så vil hun helt klart miste en smule selvtillid. Det væreste er, at i mange af disse tilfælde så har de ikke grund til at føle skam og ingen vil grine eller kommentere noget som helst, men dette ender med at blive et psykologik problem som personen selv har skabt.

Selvom bryststørrelsen påvirker meget forskelligt alt afhængig af personen, så eksistere der med sikkerhed nogle følelsesmæssige reaktioner som disse kvinder gentager når de føler skam over bryststørrelsen.

Inden for hvilke områder af mit liv kan en lille bryststørrelse påvirke mig?

Når man skal finde en partner.

Den mest almindelige bekymring i blandt de kvinder som mener de har en lille barm er, at de føler sig mindre atraktive overfor det modsatte køn. Brystet har siden tidernes morgen været et symbol for kvindelighed og i mange tilfælde fundamentalt for at gøre tilnærmelser til det modsatte køn.

Det er meget normalt at de føler “angst” eller “usikkerhed” når det kommer til at omgås eller finde en partner af frygt for at blive afvist på grund af bryststørrelsen. I mange tilfælde når man slet ikke at blive afvist på grund af usikkerhed, hvilket betyder at man ikke engang har nået at skabe den første kontakt eller gøre tilnærmelser. Og i det tilfælde, at det skulle ske, så vil det blive associeret med barmen. Dette problem er mindre tydeligt for ægtefolk eller for personer som er i et længere varigt forhold.

Lavere selvtillid

En anden meget almindelig bekymring i blandt kvinder som har en lille barm er, at det vil kunne påvirke direkte på deres selvtillid og desværre så har undersøgelser vist, at det er en bekymring som klart påvirker tusinde af kvinder i hele verden.

Lavere selvtillid kan udløse andre typer bekymringer for folk i deres dagligdag. Mangel på selvtillid, selvom det kan virke underligt, kan forårsage et tab af autoritet eller magt i andre hensender af folks hverdagsliv.

Foran spejlet

De kvinder som har en lille barm viser en tydelig afsky ved at se deres eget spejlbillede, da de har mange komplekser over størrelsen på deres barm. Dette problem er mere udbredt blandt teenagere på grund af deres mindre udviklede personlighed og selvtillid, som får dem til at føle sig mere sårbare overfor deres fysike udseende.

Der er mange mennesker som dagligt lider over at se dem selv foran spejlet. Med tiden bliver dette syndrom mindre traumatisk, da personen lidt efter lidt væner sig til sin barm.

Uhensigtsmæssige bemærkninger eller vittigheder

En af de ting som gør det svært, at fortsætte som normalt når man har en lille barm, er de gentagne bemærkninger og vitigheder som på en humoristisk måde bliver sagt på ens bekostning. Lige meget hvor mange år der går, så væner kvinder sig aldrig til de bemærkninger og vitigheder der bliver sagt om dem. Vi er mennesker og lider ligesom hvilken som helst anden person.

Når et individ er teenager eller meget ung er disse bemærkninger mere vedvarende eller sårende. Det er blevet kommenteret i hele verden hvor ubarmhjertig og ufølsom børn kan være med deres fornærmelser og bemærkninger overfor andre kammerater, veninder eller naboer.  

Hvad vil de andre tænke (bange for latterliggørelse)

Uden tvivl er angst mere udbredt i blandt de kvinder der tænker og mener at de har en lille barm i sammenligning med gennemsnittet. Mange ender med at blive panikslagen over at have et seksualt forhold med sin partner, fordi de tror at de vil grine over deres barm, ting som normalt ikke sker. Alligevel får vi mange udsagn fra folk som fortæller at imens de er i et seksualt forhold tænker de kun på om deres partner virkelig nyder det og om de tænker på deres bryster.

Sammen med disse følelsemæssige reaktioner kan der eksistere mange andre personlige træk som alle typer kvinder kan have. Hver person er forskellig og endnu mere når vi taler om følelser.


Denne guide er kun til informativt brug. Hverken brystforstoerrelse.com eller dens ansatte kan drages til ansvar eller er ansvarlige for noget tab, skade, tilskadekomst eller lidelse som skyldes eller siges at skyldes, direkte eller indirekte, den givne information, eller mangel på information, eller brug, eller fejlagtigt brug af de øvelser, metoder eller teknikker som beskrives i denne guide.