Welcome to Breast Enlargement World.


Interessante facts omkring indgriben i brystforøgende operationer.

Feminine beauty expert


Interessante facts omkring indgriben i brystforøgende operationer.


Brystforøgende operationer er en type indgriben hvis mål er, ligesom sit navn hentyder til, at forøge bryststørrelsen, ændre form eller beholde den. En brystforstørrelse opnår man normalt ved, at indsætte et kunstigt implantat under huden eller under dets muskel, det vil sige under brystet. Kirurgi indenfor brystforøgende operationer er i øjeblikket en utrolig normal procedure i blandt kvinder, som af flere årsager vælger denne metode. En af disse årsager er personlig æstestik, da de kan føle sig utilpas fordi deres barm er for lille og i et samfund hvor skønhedsidealet er at have store bryster, skaber det et ønske hos alle kvinderne om at have større bryster for at kunne konkurrere overfor hinanden ved at have det største og stærkeste bryst. Nogle kvinder vælger kirurgi til brystforstørrelse, fordi de ønsker at tilegne sig et specifikt erhverv som for eksempel model, eksotisk danser etc. og de føler at en større barm vil kunne hjælpe dem. Andre ønsker brystforstørrelse af mindre overfladiske årsager som for eksempel at forbedre nogle ikke så proportioneret bryster eller genoprette volumen som ændrer sig efter en gradivitet.  

Grunde til at vælge kirurgi til brystforstørrelse


De æstetiske eller kosmetiske grunde til brystforstørrelse er:

   
•    En følelse af at brysterne simpelthen er for små eller ikke er proportioneret ordenligt.
•    Tab af volumen efter gradivitet
•    Forskel på størrelsen af de to bryster efter et vægttab

Indgrebet til brystforstørrelse foregår under fuld narkose og normalt så færdiggøre man det på kun en dag uden at skulle tilbringe en nat på hospitalet. 


Det er vigtigt at huske, at en brystforstørrelse indebærer kirurgi og enhver kirurgi indeholder risiko. Selvom man for tiden udfører denne procedure hver dag og generalt uden problemer, så er der ikke 100% garanti for at alt går godt, hvilket er gældende for alle typer kirurgi. Der er risiko med hensyn til resultaterne, da den brystforstørrelse som du forventer kan ende med ikke at leve op til dine forventninger og det sker efter at have betalt en betydelig sum penge. Derudover er der meget alvorlige risiko for at få for eksempel infektioner som gør at dine bryster bliver hårde, eller at der efterlades mærker eller ar som man straks ser.

Denne guide er kun til informativt brug. Hverken brystforstoerrelse.com eller dens ansatte kan drages til ansvar eller er ansvarlige for noget tab, skade, tilskadekomst eller lidelse som skyldes eller siges at skyldes, direkte eller indirekte, den givne information, eller mangel på information, eller brug, eller fejlagtigt brug af de øvelser, metoder eller teknikker som beskrives i denne guide.