Welcome to Breast Enlargement World.

BRYSTIMPLANTATER


Kilde: Dr. Mallmann Gransket af Dr. Salguero
Gynækolog og hudlæge på brystforstoerrelse.com Læge
(Referencenummer: 49843 ) (Referencenummer: 22831)

For de fleste kvinder har brysterne en stor betydning for deres velbefindende og deres følelse af kvindelighed. Hvis man er generet af små bryster, kan brystimplantater give mere fylde til brysterne.

Ved indsættelse af brystimplantater kan man opnå større og flottere bryster Brystimplantaterne kan indeholde saltvand eller silikone, som har hver deres fordele og ulemper. Begge typer er tilgængelige i runde og dråbeformede udgaver. Ved en brystforstørrelse indsættes brystimplantater kirurgisk. Denne metode kan ofte koste en lille formue og det er ikke alle der har råd til at få en bryst operation, heldigvis er der andre metoder man kan ty til. Brystimplanter kan desværre ikke udføres uden risiko, smerte, og er en stor beslutning, som ikke kan omvendes. Det er muligt at få større bryster uden at skulle under kniven.

Hvilken metode er efter vores opfattelse de bedste metoder til brystforstørrelse?

Metoder Øgning: Piller
Metoder Øgning: Cremer
PILLER
CREMER
Denne guide er kun til informativt brug. Hverken brystforstoerrelse.com eller dens ansatte kan drages til ansvar eller er ansvarlige for noget tab, skade, tilskadekomst eller lidelse som skyldes eller siges at skyldes, direkte eller indirekte, den givne information, eller mangel på information, eller brug, eller fejlagtigt brug af de øvelser, metoder eller teknikker som beskrives i denne guide.