Welcome to Breast Enlargement World.

BRYSTOPERATION


Kilde: Dr. Mallmann Gransket af Dr. Salguero
Gynækolog og hudlæge på brystforstoerrelse.com Læge
(Referencenummer: 49843 ) (Referencenummer: 22831)

Brystoperation er uden tvivl et af de hurtigst voksende områder inden for plastikkirurgien, og inkluderer flere forskellige operationsprocedurer. De fleste brystoperation  kan  kendetegnes ved, at de bedste resultater opnås, hos patienter der fra start er velovervejede omkring alle aspekter af deres beslutning, og desuden har realistiske forventninger til resultaterne af brystoperationen.

Det er blevet ret almindeligt for kvinder, som synes, at deres bryster er for små eller slappe, at få indlagt silikonepuder.Puderne, som man selv skal betale for, bliver lagt helt ind på brystkassen under muskulaturen, så brystvævet som sådan er urørt. Brystvorterne bevarer således deres naturlige kontakt med kirtelvævet, selv om de flyttes, så de sidder naturligt i huden i forhold til brystets størrelse og form. Nogle kvinder bliver indlagt til operationen, som foregår i fuld bedøvelse. Andre lader sig operere ambulant, men må så regne med hvile og pleje hjemme.

Hvilken metode er efter vores opfattelse de bedste metoder til brystforstørrelse?

Metoder Øgning: Piller
Metoder Øgning: Cremer
PILLER
CREMER
Denne guide er kun til informativt brug. Hverken brystforstoerrelse.com eller dens ansatte kan drages til ansvar eller er ansvarlige for noget tab, skade, tilskadekomst eller lidelse som skyldes eller siges at skyldes, direkte eller indirekte, den givne information, eller mangel på information, eller brug, eller fejlagtigt brug af de øvelser, metoder eller teknikker som beskrives i denne guide.