Welcome to Breast Enlargement World.

Brystforstørrelse FAQ

Kilde: Dr. Mallmann Gransket af Dr. Salguero
Gynækolog og hudlæge på brystforstoerrelse.com Læge
(Referencenummer: 49843 ) (Referencenummer: 22831)

Virker brystforstørrende CREMER virkeligt?

Som i tilfældet med piller har cremerne fået en utrolig modtagelse på verdensmarkedet på grund af de ekstraordinære resultater som mange kvinder har opnået gennem dagligt brug. Med disse cremer har du mulighed for hurtigt at forbedre størrelse og fasthed af brysterne på en nem og hurtig måde.

Hvilke ingredienser indeholder disse cremer?

Ingredienserne ligner meget dem som findes I de piller der er bedst til forbedre størrelsen på brysterne.

Er cremernes ingredienser sikre?

FDA, USA har ikke opført et eneste af dem som værende farligt, og der er ingen kendte bivirkninger.

Hvordan bruger jeg cremerne?

Disse cremer blev fremstillet til kvinder, som ikke ønsker eller ikke bryder sig om at tage piller. Størstedelen af producenterne anbefaler at påsmøre cremen 1 eller 2 gange om dagen. Vi anbefaler altid at læse instruktionerne nøje og følge anbefalingerne for behandlingen, som anbefalet af producenterne for korrekt brug.

Hvilke resultater får jeg?

Du vil blive i stand til at forøge størrelsen af dine bryster, forbedre formen, dimensioner og fasthed. Når kvinder bruger disse cremer er det almindeligt, at de får en følelse af forøget selvsikkerhed og en bedre fysisk udstråling.

Er alle disse cremer under garanti?

Som med pillerne, er der flere forskellige mærker og fabrikanter, som tilbyder deres egne garantier. Derudover bør man altid vælge et produkt, som tilbyder en tilbagebetalingsgaranti, som har en lægelig anbefaling og fabrikationsgaranti, som kun er tilfældet for nogle få af dem.

Er de opnåede resultater permanente?

Ja. Resultaterne som du får efter at have afsluttet behandlingen med produktet er permanente.

Er alle brystforstørrende cremer ens?

Nej. Der er mange forskelle blandt de tilbudte produkter, som vi gør klart i vores sammenligning.

Kan alle bruge disse cremer?

Hver fabrikant har sine egne regler og anbefalinger, som du bør læse, før du begynder at bruge produktet. Normalt anbefales det, at de som lider af forhøjet blodtryk, hjertesygdom, kræft, eller knuder i brystet, eller som lider af andre  sygdomme, ikke bør bruge disse produkter. Kontakt altid din læge, før du tager nogen form for medicin.

Hvor lang tid tager det før man kan se resultater?

Normalt opnår man det fulde resultat i løbet af 2 – 3 måneder.  Du vil dog kunne se forandringer i udseendet efter kun nogle få ugers brug.

Er det virkelig en effektiv og anbefalelsesværdig metode?

Ja. Vi har bevist at disse cremer er virkelig er gavnlige som en effektiv metode til at forbedre en kvindes figur. Hun ser tyndere ud efter blot nogle få uger og opnår større og bedre formede bryster.


Denne guide er kun til informativt brug. Hverken brystforstoerrelse.com eller dens ansatte kan drages til ansvar eller er ansvarlige for noget tab, skade, tilskadekomst eller lidelse som skyldes eller siges at skyldes, direkte eller indirekte, den givne information, eller mangel på information, eller brug, eller fejlagtigt brug af de øvelser, metoder eller teknikker som beskrives i denne guide.