Welcome to Breast Enlargement World.

Sammenligning af cremer til brystforstørrelse

Kilde: Dr. Mallmann Gransket af Dr. Salguero
Gynækolog og hudlæge på brystforstoerrelse.com Læge
(Referencenummer: 49843 ) (Referencenummer: 22831)

Mar. 2, 2010. I dette afsnit håber vi, at vores læsere vil få et bedre kendskab til alle de egenskaber, fordele og ulemper, som de cremer til brystforstørrelse tilbyder for tiden. Det er klart at der eksistere tydelige forskellige mellem et mærke og et andet på markedet.

Cremerne blev fremstillet som et sikkert og pålideligt alternativ til brystforstørrende piller på grund af, at mange kvinder fandt det svært at indtage disse piller. Vi kan bekræfte at cremerne er ligeså effektive som disse piller og samtidig at begge metoder hjælper med at opnå perfektionen. Vores sammenligningsskema giver et detalleret billede af de mest kendte og solgte cremer på verdensniveau og giver dig en oversigt over fordelene ved hvert produkt.

*Disse sammenligninger er blevet efterset af følgende læger:
Dr Mallmann – Fagfælles nr.: 49843
Dr Salas – Fagfælles nr.: 4517 - 9
Dr Arana – Fagfælles nr.: 6785

 

Sammenligning

 

 Siluette Plus+

Siluette Plus

Det er et nyt og effektivt produkt som giver nogle utrolige resultater på kort tid. Det er det bedste på markedet. Desuden er det et mere komplet produkt da det er det eneste program som kombinere et effektivt program af øvelser med den fantastiske creme, som giver endnu bedre og hurtigere resultater. Ingredienserne er af højeste kvalitet. Ifølge forespørgelser, fortæller kvinderne at resultaterne er synlige efter kun få ugers brug. Ingrediensernes påvirkning er så hurtig, at det er et unikt produkt. Ligeledes er det det eneste produkt som anbefales og garanteres ud fra en læges egne resultater. Forholdet mellem kvalitet og pris er fantastisk og det mest afbalancerede i branchen. Hjemmesiden Siluette Plus+ er uden tvivl den mest komplete af alle, som tilbyder detallerede oplysninger, pengene tilbage, gratis forsendelse ved hver ordre, samt en gratis bonus. Uden frygt for at tage fejl er Siluette Plus+ det bedste valg.

Siluette Plus Website

Information som garanterer produktets sikkerhed og effektivitet:

 

Siluette

Det er klart, at dette produkt er fuldstændig det samme som det foregående, men med to tydelige forskelle. Formuleringen og øvelserne. Siluette Plus+ er direkte udviklet fra Siluette med hensyn til sammensætningen, det vil sige at opskriften er blevet forbedret med nye og mere effektive ingredienser som gør at cremen opnår endnu hurtigere og effektive resultater. Udover dette, indkludere Siluette Plus+ nogle videoer med øvelser som man kombinere med cremen og gør det endnu lettere at opnå de ønskede resultater. Alt dette for kun 10 euro mere end Siluette. På denne måde kan vi bekræfte at Siluette er et fremragende produkt, men som logisk nok er ringere end det forgående.

Siluette Website

 

Add Bust

Add Bust

Add Bust er et af de mest kendte cremer på markedet til forøgelse af busten. Heriblandt med mange tilfredse kunder, selvom resultaterne ikke er så hurtige som de foregående. Ingredienserne er også af høj kvalitet og der er fuld returret, men er ikke anbefalet af læger som kan garantere resultaterne eller sikkerheden ved brug af produktet og som heller ikke tilbyder ligeså meget information på deres hjemmeside som de foregående. Forholdet mellem kvalitet og pris er ikke passende, da prisen er noget høj i forhold til hvad der tilbydes. Det er uden tvivl et produkt som er mindre anbefalelsesværdigt end de to andre.

 

Medivizion Oestro

Medivizion Oestro

Til sidst har vi Medivizion Maestre, som helt klart er ringere i både kvalitet og resultater end de foregående produkter. I vores mening er ingredienserne  ikke nær så gode som dem der ses i cremerne til brystforstørrelse. Der er fuld returret, men ingen specialister som anbefaler eller bekræfter dets virkning og der er heller ikke gratis forsendelse, eller en hjemmeside med information. Derfor er dette produkt det mindst anbefalte på ranglisten.

 

Konklusion af Brystforstoerrelse.com:

Egentlig, I brystforstoerrelse.com har vi valgt Siluette Plus+ som det mest anbefalte og effektive produkt, da det er det mest komplete i alle hensender. Den indeholder et program med øvelser som er lavet specielt med henblik på en natural udvikling af busten med læger som bekræfter dets virkning og sikkerhed med detalleret information på hjemmesiden, ingredienser af højeste kvalitet, uforlignelig forhold mellem pris og kvalitet. Kort sagt, det bedste produkt til brystforstørrelse på markedet.

BIVIRKNINGER

Du skal tage hensyn til at du ikke allergisk over for nogen af delene af formlen og ikke lider af nogen form for sygdom eller lidelse. Hvis dette er tilfældet skal du gå til en læge eller specialist før du bruger produktet.

Øvelserne har ikke nogen kontraindikationer i forbindelse med dens udøvelse, hvis der bliver fulgt en korrekt vejledning af programmet.

KONTRAINDIKATIONER

Vi anbefaler ikke anbefalet at kvinder der lider af brystkræft, flebitis, hjerteproblemer, hudproblemer, infektioner eller som lider af en skade eller sygdom i brystet, laver øvelserne.

Det er ikke anbefalet at følge Siluette Plus  programmet hvis man er gravid eller ammer.

Denne guide er kun til informativt brug. Hverken brystforstoerrelse.com eller dens ansatte kan drages til ansvar eller er ansvarlige for noget tab, skade, tilskadekomst eller lidelse som skyldes eller siges at skyldes, direkte eller indirekte, den givne information, eller mangel på information, eller brug, eller fejlagtigt brug af de øvelser, metoder eller teknikker som beskrives i denne guide.