Welcome to Breast Enlargement World.

FAQs

Kilde: Dr. Mallmann Gransket af Dr. Salguero
Gynækolog og hudlæge på brystforstoerrelse.com Læge
(Referencenummer: 49843 ) (Referencenummer: 22831)

Fungerer feromon perfumer virkeligt?

Ja. Vi har modtaget mange vidnesbyrder fra kvinder som har brugt disse produkter i form af perfumer, som en hvilken som helst perfume, og de har forbedret deres tiltrækning takket været dem, ved at få gavn af dens effektivitet uden nogen form for anstrengelse. Mange personer er modvillige til at tro på at dette type produkt virker, men sådan er det, og hvis de undersøger sagen på egen hånd, som vi har gjort, vil de få bekræftet at dette er sandt og at det er videnskaben som gør det muligt.


Hvordan virker de?

De naturlige feromon dufte er opfanget af OVN (det vomeronasale organ) som viderefører og fremprovokerer de forskellige følelser og opførsel hos mennerskerne. Detaljerede videnskabelige undersøgelser har bevist at mænd føler sig mere tiltrukne af kvinder som besidder en høj grad af feromoner i kroppen. Derfor imiterer disse feromon perfumer til perfektionen feromonerne som udskilles i kroppen, hvilket gør at en kvinde synes mere attraktiv overfor det modsatte køn.


Hvordan bruger man disse feromon perfumer?

Størstedelen af disse perfumer sammensat af feromoner, sælges som hvilket som helst normal perfume som du kan købe på markedet, da det afgiver en meget blød og dejlig duft, og dens brug er fuldstændig ens. Man skal kun påføre et par enkelte dråber (man behøver ikke påføre en stor mængde for at opnå et resultat) inden man tager hjemmefra. Derfor anbefaler vi dig, at du læser instruktionerne inden brugen af produktet, ligesom du ville gøre med hvilket som helst andet produkt.


Kan det frembringe bivirkninger til skade for mit helbred?

Nej. Under ingen omstændigheder vil du opleve bivirkninger som kan skade dit helbred.


Hvilke resultater kan jeg forvente?

Du vil mærke hvordan mænd vil være mere modtagelige over for dig, hvilket vil forøge dine muligheder for succes i stor grad, og derved forøge dine seksuelle relationer.


Er alle feromon perfumer ens?

Nej slet ikke. Som vi før har nævnt, findes der forskellige virksomheder på markedet som tager sig af at markedsføre forskellige syntetiske feromon mærker, men da vores mål er at orientere om hvilke er de bedste igennem vores evaluering af de enorme forskelle der findes i dem, anbefaler vi dig at læse de detaljerede sammenligninger vi tilbyder dig i afsnittet sammenligninger og de kan således vælge imellem de forskelle feromon perfumer som eksisterer. På denne måde kan de vælge den der er mest egnet til dig.

Kan disse feromon perfumer bruges af hvilken som helst person?

Ja, disse perfumer kan anvendes af hvilken som helst person, uafhængigt af alder, race eller sundhedstilstand.


Denne guide er kun til informativt brug. Hverken brystforstoerrelse.com eller dens ansatte kan drages til ansvar eller er ansvarlige for noget tab, skade, tilskadekomst eller lidelse som skyldes eller siges at skyldes, direkte eller indirekte, den givne information, eller mangel på information, eller brug, eller fejlagtigt brug af de øvelser, metoder eller teknikker som beskrives i denne guide.