Welcome to Breast Enlargement World.

HVORDAN VIRKER DE?

Kilde: Dr. Mallmann Gransket af Dr. Salguero
Gynækolog og hudlæge på brystforstoerrelse.com Læge
(Referencenummer: 49843 ) (Referencenummer: 22831)

Hvad består feromoner til seksuel tiltrækkelse af?

Picture of a woman swimming in a pool

Jan. 15, 2010. Feromoner er kemiske stoffer, som produceres naturligt i svedkirtlerne hos nogle dyr for at tiltrække det modsatte køn. Siden tidernes morgen har man brugt forskellige aromaer og kemiske dufte til at tiltrække det modsatte køn. Sammen med evnen til at tiltrække, har det også den egenskab at det kan frembringe ændringer i mennesker og dyrs opførsel.

På denne måde og som forskellige og detaljerede undersøgelser har bevist, er feromonernes funktion at forstærke den seksuelle tiltrækning både hos dyr som hos menneskerne, normalt igennem den sved der produceres og udskilles i svedkirtlerne. Og dette er præcist hvad der generer et problem, da nu til dags, går de fleste mennesker i bad dagligt, hvilket gør at størstedelen af feromonerne produceret i kroppen tilintetgøres. Desuden formindskes den naturlige produktion af feromoner efterhånden med årene, specielt i 20 til 40 års alderen. Og her takket været videnskabelige fremskridt, som har bevist at denne type produkter fungerer meget effektivt, er mange  virksomheder begyndt at producere og sælge disse feromon perfumer, som kan være en hjælp til den komplekse kunst (som ikke vil være kompleks mere med dette nye våben som det er at tiltrække det modsatte køn.

 

Hvorfor virker disse perfumer?

Feromonerne bliver opfanget hos menneskerne igennem det Vomeronasale Organ (VON) som befinder sig indeni i næsen og er forbundet igennem nervernes endelser med hipotalamo. Den står for at opfange og videreføre feromonerne udsendt af det modsatte køn, hvilket frembringer en seksuel tiltrækning (man kender det normalt som ”den sjette sans”, for dens store relevans og fundamental rolle i den seksuelle tiltrækning imellem mennesker). Dens unikke og eksklusive funktion fremprovokerer forskellige følelser og opførelser, ved at have en direkte indvirkning på denne mennerskerne opførsel.

 

Virker feromon perfumer virkeligt?

Selvfølgelig. Ifølge vore informationer, kan feromon perfumer, foruden at besidde en behagelig og betagende duft, få mænd til at føle sig tiltrukne af dig. Der findes tusindvis af beviser og videnskabelige undersøgelser som beviser feromonernes effektivitet til alle disse personer som ønsker at forstærke deres tiltrækning og opnå større opmærksomhed fra det modsatte køn.

 

Hvilke resultater kan jeg opnå?

  1. Forøgelse af din seksuelle tiltrækning
  2. Stigning af tiltrækningen hos det modsatte køn
  3. Forbedring i din tro på dine muligheder
  4. Mere selvtillid
  5. Flere seksuelle relationer

Inden de bestemmer sig for at købe et hvilket som helst naturlig produkt, bør de tage de enkle skridt og grundregler i betragtning, som vi tilbyder for at opnå en komplet vurdering af disse.

BIVIRKNINGER

Man skal forsøge ikke at komme det i øjnene eller indtage det, lige som man ville gøre med enhver anden normal perfume der markedsføres.

Denne guide er kun til informativt brug. Hverken brystforstoerrelse.com eller dens ansatte kan drages til ansvar eller er ansvarlige for noget tab, skade, tilskadekomst eller lidelse som skyldes eller siges at skyldes, direkte eller indirekte, den givne information, eller mangel på information, eller brug, eller fejlagtigt brug af de øvelser, metoder eller teknikker som beskrives i denne guide.