Welcome to Breast Enlargement World.

Sammenligning af feromoner til brystforstørrelse

Kilde: Dr. Mallmann Gransket af Dr. Salguero
Gynækolog og hudlæge på brystforstoerrelse.com Læge
(Referencenummer: 49843 ) (Referencenummer: 22831)

Mar. 25, 2010. Nu til dags findes der et stort antal af online virksomheder på markedet som tager sig af markedsføringen af forskellige feromon perfume mærker, men dette betyder ikke, at de alle er effektive eller at deres forudsætninger i forhold til kvalitet, pris eller læge garantier osv. er til at stole på. Faktisk er der en stor forskel i de forskellige og det er derfor at vi følgende tilbyder jer et sammenligningsskema, hvor vi analyserer de principielle karakteristika hos hver enkelt og forskellige grunde for at vi har vurderet nogle mere positive end andre, og det hjælper dem til at sammenligne de forskellige produkter der er på markedet og dermed vælge den der bedst passer til deres behov.

Feromon sammenligningsskema

*Disse sammenligninger er blevet efterset af følgende læger:
Dr Mallmann – Fagfælles nr.: 49843
Dr Salguero – Fagfælles nr.: 22831

 

Brystforstoerrelse.com ´s analyse

Phiero Woman

Phiero Woman

Uden at være bange for at tage fejl, er Phiero Woman den mest komplette feromon perfume af alle dem som sælges på internettet i øjeblikket. Dette produkt binder perfekt dens berusende, feminine og aromatiske perfume med en unik og patenteret formel som indeholder fire menneskelige feromoner syntetiseret i et laboratorium. Dens sammensætning af flere forskellige feromoner, som er højt koncentrerede og effektive, gør at mulighederne for succes firedobles.

Desuden præsenteres Phiero Woman i en glasflaske med forstøver, hvilket gør den eksakte påføring af perfumen meget lettere. Dens fremkomst i forskellige kommunikationsmedier og støtten fra læger, bidrager uden tvivl til produktets troværdighed, det er to af de mest afgørende styrker. Desuden har den en konkurrencedygtig tilbagebetalingsgaranti på 30 dage, reelle vidnesbyrder underskrevet af førnævnte specialistlæger, audio og skriftlige vidnesbyrder af kunder som har været mere end tilfredse med de opnåede resultater og en gratis bonus som består af en praktisk scoreguide med scoretricks. Kort sagt, med alt det overnævnte, mener vi at det er den mest tilrådelige feromon perfume i øjeblikket.

Phiero Woman Website

Information som garanterer produktets sikkerhed og effektivitet:

 

Pherlure

Pherlure

Den her er et andet godt produkt. Den tilbyder gode garantier og reelle vidnesbyrder, selvom dens formel ikke er så vellykket som det første produkt på listen. Den er populær iblandt dets brugere ligesom Phiero Woman og som vi har nævnt, er den det bedste valg efter denne, men ifølge vidnesbyrderne af diverse forbrugere, er resultaterne ikke så hurtige eller klare, selvom dens perfume også er meget behagelig.

Pherlure Website

 

Athenea Pheromone

Athenea Pheromone

 Den her perfume er meget kendt i USA, men ingredienserne i dens sammensætning har ikke den samme kvalitet som Phiero Woman eller Pherlure, for at give et eksempel. Resultaterne er dårlige, ifølge brugernes vidnesbyrder, der er lavet sammenligninger med nogle af de ovennævnte mærker; desuden har den en stor ulempe at prisen er meget høj, dobbelt så dyr som de andre, hvis man ser på at prisen ikke er retfærdiggjort og at dens resultater er meget diskrete.

Athenea Pheromine Website

 

Pherone

Pherone

Dette er uden tvivl det værste produkt i skemaet. Pherone har ingen revolutionær sammensætning i forhold til feromonerne, hvilket også kan ses i dens resultater som ikke er så gode. Desuden mangler hjemmesiden information og er forvirrende og usammenhængende. Og for os der laver Brystforstørrelse.com er det meget vigtigt, da en hjemmeside som ikke har al informationen og som ikke er organiseret er det lige med mangel på interesse, hvilket nemt kan gøre forbrugeren forvirret og give forkert information. Det er ting som disse som gør at dette produkt ikke er så anbefalelsesværdigt som de andre.

Pherone Website

 

Brystforstoerrelse.com´s konklusion:

Her fra Brystforstoerrelse.com mener vi at Phiero Woman er den mest anbefalelsesværdige feromon perfume på markedet. På nuværende tidspunkt, baseret på vores undersøgelser, findes der ikke noget andet produkt af denne art som tilbyder de samme garantier som Phiero Woman. Deres hjemmeside indeholder masser af detaljerede og omfattende oplysninger, artikler og undersøgelser om fænomenet feromoner og underskrevne medicinske anbefalinger som garanterer sikkerheden og effekten af parfumen. Garantien for tilbagebetaling er på det påkrævede niveau, og ved at købe perfumen giver de dig en attraktiv bonus bestående af en guide med tips til at score, som sikkert vil være behjælpelig. De ingredienser der indgår i formlen, er af høj kvalitet og duften er meget delikat og behagelig. Kort sagt, dette er et meget komplet produkt.

BIVIRKNINGER

Phiero Premium har ingen bivirkninger overhovedet. Man skal blot forsøge ikke at komme det i øjnene eller indtage det, lige som man ville gøre med enhver anden normal perfume der markedsføres.

Denne guide er kun til informativt brug. Hverken brystforstoerrelse.com eller dens ansatte kan drages til ansvar eller er ansvarlige for noget tab, skade, tilskadekomst eller lidelse som skyldes eller siges at skyldes, direkte eller indirekte, den givne information, eller mangel på information, eller brug, eller fejlagtigt brug af de øvelser, metoder eller teknikker som beskrives i denne guide.