Welcome to Breast Enlargement World.

Brystforstørrelse FAQ

Kilde: Dr. Mallmann Gransket af Dr. Salguero
Gynækolog og hudlæge på brystforstoerrelse.com Læge
(Referencenummer: 49843 ) (Referencenummer: 22831)

Virker pillerne til at generhverve den kvindelige libido virkeligt?

Ja. Effektiviteten af dette produkt skyldes primært kvaliteten af ingredienserne som det er sammensat af, som er naturlige plante-ekstrakter, kombineret og udviklet specielt til at stimulere og fremme den seksuelle lyst hos kvinder.

Hvilke ingredienser er pillerne sammensat af?

Størstedelen af disse piller er sammensat af ingredienser som Maca (LEPIDIUM Meyenii Walp), Niacin, Astragalus Membranaceus, Herba Tríbulus Terrestris Extract og andre urter der stimulerer blodgennemstrømningen og forstærker sensationerne, noget der er meget vigtigt for at vække den seksuelle lyst.

Er alle pillerne registreret i EU?

Slet ikke. Faktisk er det sådan at størstedelen ikke er det, og fra vores synspunkt, er det fundamentalt at et produkt  med disse karakteristika tæller denne sikkerhedsstillelse. Det er den eneste garanti om at ingredienserne overholder de kvalitets og sikkerhedskrav påkrævet af lovgivniningen for denne type produkter.

Er alle ingredienser helt sikre?

Som vi allerede har forklaret før, så er ingredienserne komplet sikre, dog kun hvis de er registrerede i EU.

Hvordan indtager man pillerne?

De bør følge instruktionerne hos hver fabrikant om de nødvendige doser for at opnår den bedste effektivitet. Normalt svinger det imellem 2 og 3 daglige indtagelser.

Hvilke resultater kan jeg opnå?

Resultaterne er varierende, men du vil opnå at:

Er alle supplementer til forstærkning af libido garanterede?

Overhovedet ikke. Selvom mange af disse produkter har en tilbagebetalingsgaranti, er det ikke alle der har det. Herfra anbefaler vi dig at du altid køber garanterede produkter.

Hvordan virker de?

Disse forstærkere øger blodgennemstrømningen og styrker muskel afslapningen, hvilket øger fugtigheden helt naturligt og man opnår en større følsomhed. Som følge heraf, øges sexlysten og sensationerne og orgasmerne intensiveres. Ligeledes, balancerer det det hormon systemet for et bedre funktion af reproduktionssystemet og modvirker overgangsalderen ved at dæmpe de karakteristiske symptomer.

Bør jeg være myndig for at indtage dem?

JA. Man skal være myndig for at købe og indtage disse piller.

Hvor lang tid vil der gå før jeg mærker de første resultater?

Ifølge de fleste af de emails, vi næsten dagligt modtager fra mange kvinder, der bruger eller har brugt disse libido forstærkere, forstærkes den seksuelle lyst i en gradvis forbedring med et daglig brug af produktet inden et bestemt tidsrum (ofte kortere, nogle gange længere, afhængigt af kvaliteten).

Er disse produkter virkeligt anbefalet af læger?

Nogen er og nogen er ikke. Det er som alting, der findes produkter som er af højere kvalitet end andre og det er disse produkter som har lægernes samtykkelse. Men de bør hæfte sig ved troværdigheden af disse udsagn, og tjekke om de er underskrevne som det sig bør.

Har jeg brug for en læge recept for at købe disse supplementer?

NEj. Disse supplementer til at forstærke libido er sammensat kun af 100% naturlige urte ingredienser, og af denne grund er det ikke et medikament og det er ikke nødvendigt at have en læge recept for at købe dem.

Er de effektive hos kvinder i alle aldre?

Ja. Pillerne er effektive, uafhængigt af forbrugerens alder. Personer som er under den myndige lav alder må ikke indtage dem (18 år).

Er det virkelig en effektiv og anbefalet metode?

Det er ikke kun os der siger det, hvis du undersøger lidt på internettet vil du få bekræftet at disse produkter reelt fungerer, det er virkeligheden. Man skal bare vælge den der bedst passer til ens behov.

Denne guide er kun til informativt brug. Hverken brystforstoerrelse.com eller dens ansatte kan drages til ansvar eller er ansvarlige for noget tab, skade, tilskadekomst eller lidelse som skyldes eller siges at skyldes, direkte eller indirekte, den givne information, eller mangel på information, eller brug, eller fejlagtigt brug af de øvelser, metoder eller teknikker som beskrives i denne guide.