Welcome to Breast Enlargement World.

Hvordan virker det?

Kilde: Dr. Mallmann Gransket af Dr. Salguero
Gynækolog og hudlæge på brystforstoerrelse.com Læge
(Referencenummer: 49843 ) (Referencenummer: 22831)

Virker piller til fremhævning af den kvindelige libido virkeligt?

Image of a couple relaxing

Jan. 22, 2010. Ja. I øjeblikket findes der en bred vifte af naturlige produkter, der tilbydes som et supplement til at forbedre kvinders seksualitet. Det er en meget sund måde at forhøje vores seksuelle appetit, uden risiko for alvorlige bivirkninger fra indtagelse af visse kemiske stoffer. Hormonerne spiller en stor rolle i den kvindelige seksuelle dysfunktion (FSD), derfor anses naturlige supplementer, som forhøjer østrogen niveauet, meget gavnlige for at bekæmpe dysfunktionerne. Ca. 31% af mændene og 43% af kvinderne er påvirket af dette, især de kvinder i og efter overgangsalderen.

Brugen af sådanne produkter til kvinder er meget udbredt i lande som USA, Storbritannien og Australien, hvor de har fungeret i lang tid og er meget populære grundet deres effektivitet. Dets mål er at generhverve den seksuelle lyst, noget der er væsentligt når det kommer til seksuelle forhold, da det hjælper til at skabe en intim atmosfære der er vigtig for at elske med deres partner. Hvis den seksuelle lyst eller libido ikke er til stede, er det vanskeligt – for ikke at sige umuligt – at komme videre til de andre faser af den seksuelle lyst som ophidselsen og orgasmen.

Hvordan virker de?

Disse kvindelige libido boostere kommer i kapselpiller sammensat af kun naturlige ingredienser og er specifikt rettet mod kvinder der lider af et lavt ophidselses niveau. De virker euforiserende, stimulerende og energigivende og fremmer den seksuelle lyst. Nogle af de urteekstrakter der indgår i pillernes formel, stimulerer overførslen af de nervøse impulser og giver en følelse af tilfredshed.

Disse kvindelige libido boostere kommer i kapselpiller sammensat af kun naturlige ingredienser og er specifikt rettet mod kvinder der lider af et lavt ophidselses niveau. De virker euforiserende, stimulerende og energigivende og fremmer den seksuelle lyst. Nogle af de urteekstrakter der indgår i pillernes formel, stimulerer overførslen af de nervøse impulser og giver en følelse af tilfredshed.

 Hvilke resultater kan jeg opnå?

  1. Generhverve libido
  2. Udvide blodgennestrømningen
  3. Nyde sex meget mere
  4. Intensivere den seksuelle sensation
  5. Maksimere ophidselsen af klitoris
  6. Bedre fugtighed og større følsomhed
  7. Forhøje muligheden for orgasmer
  8. Modvirke symptomerne for overgangsalderen

Er alle ingredienser helt sikre?

Som vi allerede har forklaret før, så er ingredienserne komplet sikre, dog kun hvis de er registrerede i EU.

Disse produkter, ligesom andre af lignende karakter såsom brystforstørrende piller eller cremer til at fremhæve brystet, er sammensat af urteekstrakter.

BIVIRKNINGER

Du skal tage hensyn til at du ikke allergisk over for nogen af delene af formlen og ikke lider af nogen form for sygdom eller lidelse. Hvis dette er tilfældet skal du gå til en læge eller specialist før du bruger produktet.

KONTRAINDIKATIONER

Det er ikke anbefalet at indtage produktet hvis man er gravid eller ammer.

Det opfordres heller ikke at kvinder der lider af forhøjet blodtryk, hjerte-eller leverproblemer, glaukom, diabetes eller som er allergiske over for enhver ingrediens i formlen anvender produktet. Det anbefales heller ikke, hvis du tager antidepressive midler eller anden medicin ordineret til behandling af følelsesmæssige eller psykiske problemer. Hvis du tager nogen form for medicin som ikke er nævnt her eller du har andre sygdomme skal du kontakte din læge.

* Før du anvender et produkt eller et ernæringstilskud, skal du kontakte din læge. Derudover kan du også selv se, hvad pillernes kombination af ingredienser er og sørge for at du ikke er allergisk over for nogen af dem.

Denne guide er kun til informativt brug. Hverken brystforstoerrelse.com eller dens ansatte kan drages til ansvar eller er ansvarlige for noget tab, skade, tilskadekomst eller lidelse som skyldes eller siges at skyldes, direkte eller indirekte, den givne information, eller mangel på information, eller brug, eller fejlagtigt brug af de øvelser, metoder eller teknikker som beskrives i denne guide.