Welcome to Breast Enlargement World.

MAMMOPLASTI

Kilde: Dr. Mallmann Gransket af Dr. Salguero
Gynækolog og hudlæge på brystforstoerrelse.com Læge
(Referencenummer: 49843 ) (Referencenummer: 22831)

Hvad forstår man ved mammoplasti?

Mar. 9, 2010. Mammoplasti kan både betyde forøgelse eller formindskelse af brysterne. Dog i dette afsnit vil vi fokusere på mammoplasti i forbindelse med brystforstørrelse som normalt er det mest efterspurgte i blandt kvinder.

I mammoplasti til brystforstørrelse er det mest normale silikone implantater alt afhængig af morfologien og kvindens ønsker med hensyn til form osv. For tiden er lige netop den type mammoplasti meget populær i blandt kvinder, men man bør huske at en sådan operation er associeret med risiko, selvom man har perfektioneret teknikken meget igennem årene.

Operationstyper

For slanke kvinder med en lille barm placere man normalt protesen under brystmusklen. Derimod for kvinder med en større barm implantere man protesen under mælkekirtlen.

Der eksistere også forskellige betydninger på de indsnit som man foretager til indsættelse af en protese i mammoplasti, hvilket kan gøres omkring aureola eller på rynken under brystet eller i armhulen. Normalt undersøger kirurgen hvert enkelt tilfælde og anbefaler den bedste metode til dig. 

Samtidig vil mammoplasti være anerledes alt efter den bryststørrelse man ønsker og man vil altid være opmærksom på selve kvindens kropsbygningen.

Risiko ved kirurgi.

Det er meget vigtigt, at man kender de risiko som er forbundet med mammoplasti, det vil sige komplikationer ved selve operationen, bedøvelse, de uundgåeligt menneskelige fejl og en mulig afvisning fra patientens egen krop.   

Anbefalinger vedrørende mammoplasti

1. Hvis man ønsker at lade sig operere, anbefaler vi at man besøger anerkendte og velrenommeret kliniker og kirurger, og at man ikke er nærig med pengene, da det er ens helbred der står på spil.
2. Sammenlign forskellige profesionelle lægeudsagn.
3. Informere sig om de risiko som er associeret med mammoplasti.
4. Tag din tid og gør ikke noget forhastet.
5. Stil alle relaterede spørgsmål til kirurgen omhandlende mammoplasti.

Denne guide er kun til informativt brug. Hverken brystforstoerrelse.com eller dens ansatte kan drages til ansvar eller er ansvarlige for noget tab, skade, tilskadekomst eller lidelse som skyldes eller siges at skyldes, direkte eller indirekte, den givne information, eller mangel på information, eller brug, eller fejlagtigt brug af de øvelser, metoder eller teknikker som beskrives i denne guide.