Welcome to Breast Enlargement World.

Risiko ved kirurgi

Kilde: Dr. Mallmann Gransket af Dr. Salguero
Gynækolog og hudlæge på brystforstoerrelse.com Læge
(Referencenummer: 49843 ) (Referencenummer: 22831)

Brystforstoerrelse.com

Jan. 12, 2010. Alle kirurgiske indgreb indebærer en eller anden type risko for helbredet, hvilket i vores mening kun bør foretages af de kvinder som har prøvet alt andet og endnu ikke er tilfreds med sine bryster, da der eksistere andre alternative produkter.

1. Ar

Det er vigtigt at forstå, at risikoen for ardannelse eksistere, selvom man i mere eller mindre grad kan skjule det. Problemet er, at det praktisk talt er umuligt at undgå og det dukker op et par måneder efter operationen.

2. Bedøvelse

Det en af de ting der mest bekymre de kvinder der skal opereres, men ikke kun når det omhandler barmen men i det hele taget. Anæstesi kan skabe allergi, hjerteproblemer, blødninger eller infektion i vævet. Derfor bør man underskrive et papir hvori patienten aceptere og er indforstået med de risiko som er forbundet med operationen. Hvis lægen ikke advarer om de mulige risiko som er angivet i den spanske lovgivning vil han gøre sig skyldig i en strafbar lovovertrædelse.

3. Indkapsling

Dette sker når der forekommer en sammentrækning af kapslen, hvilket sker når vævet som omgiver implantet bliver tykkere og strammere som provokere en stigende hårdhed af brystet, hvilket kan ende med at ændre formen. Normalt sker det på grund af en infektion og det er nødvendigt med en efterfølgende operation for at forbedre det.

4. Menneskelige fejl

Hele operationen bliver foretaget af kirurger eller en gruppe af kirurger som alle er mennesker og kan derfor begå fejl. På grund af denne ubændige og uundgåelige faktor, lige meget hvor sjælden eller lille den kan være, så kender man den under betegnelsen ”menneskelige fejl” og den kan forekomme under enhver operation, lige fra den mest simple til den mest komplicerede.

5. Forstyrrelse af følsomheden

I ugerne efter operationen kan det skabe en formindskelse af følsomheden i området omkring brystet og brystvorten. Dog, så plejer man at kunne ændre det problem og genvinde følsomheden efter et par måneder. 

Endelig Konklusion Brystforstoerrelse.com

Vi tror, at med en operation opnår vi nogle gode resultater, men alligevel så forudsætter det en risikabel operation med nogle høje priser. Vi anbefaler altid, at man prøver alternative produkter før man lader sig operere og hvis man ikke er fuldstændig tilfreds med resultaterne kan man vende tilbage til disse operationer, hvis man er villig til at løbe risikoen. På det nuværende marked kan man finde meget effektive produkter som kan erstatte den farlige og bekostelige kirurgi.

Denne guide er kun til informativt brug. Hverken brystforstoerrelse.com eller dens ansatte kan drages til ansvar eller er ansvarlige for noget tab, skade, tilskadekomst eller lidelse som skyldes eller siges at skyldes, direkte eller indirekte, den givne information, eller mangel på information, eller brug, eller fejlagtigt brug af de øvelser, metoder eller teknikker som beskrives i denne guide.