Welcome to Breast Enlargement World.

Brystforstørrelse FAQ

Kilde: Dr. Mallmann Gransket af Dr. Salguero
Gynækolog og hudlæge på brystforstoerrelse.com Læge
(Referencenummer: 49843 ) (Referencenummer: 22831)

Virker brystforstørrende piller virkeligt?

Vi har modtaget udtalelser fra mange kvinder, som er forbavsede over resultaterne med disse produkter. Vores konklusion er, at de virker effektivt, forstørrer størrelsen af brysterne i løbet af bare nogle få uger uden at ty til kirurgi.

Virker alle piller på samme måde

Nej. Der er flere forskelle mellem en type piller og andre, herunder særlig sammensætning, hastighed for virkning og endelige resultat. Hvert produkt er enestående forskelligt, og i vores guide giver vi dig et skema, hvor du kan sammenligne de mest relevante produkter, og hvor vi udpeger de bedste.

Hvilke ingredienser indeholder disse cremer?

Ingredienser såsom Saw Palmetto Berry, Fenugreek Seed Extract, Damiana Leaf, Dong Quai Root og andre lægeplanter. Det er vigtigt, at vores læsere er opmærksomme på, at ingredienserne ikke vil have nogle bivirkninger.

Er pillernes ingredienser sikre?

FDA, USA anser ikke deres komponenter for farlige. De har ingen bivirkninger.

Hvordan tager jeg pillerne?

Du skal følge instruktionerne fra den enkelte fabrikant og vide, hvordan man tager dem. Hver dosis skal overholdes strengt for at opnå den maksimale effektivitet.  Den anbefalede dosis er som regel 2 – 3 piller om dagen.

Hvilke resultater får jeg?

Du vil få en forbedret størrelse og fasthed af dine bryster samt et forøget libido og selvtillid.

Er alle brystforstørrende produkter dækket af en garanti?

kke rigtig. Det er vigtigt, at du vælger produkter, som tilbyder garantier, så som ”tilbagebetalingsgaranti”, fabrikations- og medicinsk garanti. I vores guide anbefaler vi altid at vælge produkter, som tilbyder garanti.

Er de opnåede resultater permanente?

Ja. Resultaterne, som du får efter at have afsluttet behandlinger med produktet, er permanente.

Er alle bryst forstørrende piller ens?

Nej. Der er mange forskelle blandt de eksisterende produkter, som er gjort klart i vores kapitel om sammenligninger..

Kan alle tage disse piller?

Hver fabrikant har sine regler og normer, som du bør undersøge, før du bruger deres produkt. De er normalt ikke anbefalelsesværdige for personer med højt blodtryk, hjertesygdom, kræft eller svulster i brystet, thyroide sygdom, glaucoma, diabetes eller personer som ammer.

Hvor længe varer det før man ser resultater?

På trods af, at du kan se synlige resultater efter bare nogle få uger, vil det være nødvendigt at tage dem gennem 2 eller 3 måneder således, at de stabiliserer og former et større og smukkere bryst. Husk at de resultater, du opnår, er permanente.

Er det sandt at disse produkter er afprøvet medicinsk?

Ja. På det nuværende marked kan vi finde mærker, som har udtalelser fra anerkendte læger og professionelle inden for fagområdet, som bekræfter deres effektivitet og sikkerhed. Vi anbefaler altid at vælge produkter, som er blevet medicinsk vurderet.

Er det virkelig en effektiv og anbefalelsesværdig metode?

Ja. Vi har været i stand til at bevise at disse piller kan være en gavnlig metode til at forstørre størrelsen og fastheden af brystet uden at skulle ty til forstørrende kirurgi.


Denne guide er kun til informativt brug. Hverken brystforstoerrelse.com eller dens ansatte kan drages til ansvar eller er ansvarlige for noget tab, skade, tilskadekomst eller lidelse som skyldes eller siges at skyldes, direkte eller indirekte, den givne information, eller mangel på information, eller brug, eller fejlagtigt brug af de øvelser, metoder eller teknikker som beskrives i denne guide.