Welcome to Breast Enlargement World.

Hvordan brystforstørrende produkter virker.

Kilde: Dr. Mallmann Gransket af Dr. Salguero
Gynækolog og hudlæge på brystforstoerrelse.com Læge
(Referencenummer: 49843 ) (Referencenummer: 22831)

Virker brystforstørrende piller virkelig?

Image of a couple relaxing

Jan. 5, 2010. Ja. Vi har fået muligheden for at bevise at disse piller kan være effektive til at forbedre fundamentale bryst konditioner, så som størrelse, fasthed og form.  Vi har modtaget et stort antal udtalelser fra kvinder som har brugt denne type produkter og som har være meget entusiastiske omkring den ny størrelse  på deres bryster.  Som hovedregel er de anbefalet at tage 2 – 3 piller daglig afhængig af produkt og producent.

Brugen af disse produkter er meget udbredt I USA, Australien, Storbritannien og Canada. De har betydet en virkelig revolution inden for sit felt. Selvom der allerede er flere mærker der tilbydes her i landet  vil vi vise dig hvilke som er de bedste og hvordan man sammenligner deres karakteristika. Som ved alle andre produkter er der relevante forskelle blandt produkter og producenter. Variationer i hvor hurtigt og hvilke resultater man kan opnå med hvert af dem.

Vor konklusion er at disse piller virkelig kan virke men vi anbefaler vore læsere bør tage den information og rådgivning vi  I betragtning som vi leverer senere for at kunne vælge dem der virker mest effektivt Hastigheden og de endelige resultat vil afhænge af det.

Hvordan virker de?

Disse piller er udviklet til helt specifikt at reaktivere brystkirtlerne. Hvorved der opnås større og fastere bryster. Disse naturlige komponenter har estrogene karakteristika som vil producere en reaktivering af de kvindelige brystkirtler og som konsekvens udvikle brysternes tynde væv.. The breasts have oestrogen receptors that will absorb the pills ingredients promoting a totally natural development of the breasts thin tissues. Consequently this will entail a progressive improvement of the female bust, which will become more slenderized.

Problemet stammer fra puberteten når udviklingen af brysterne bliver påvirket af flere forskellige grunde. The problem arises during puberty when the development of the breasts is affected by various different reasons. De fleste tilfælde kan henføres til grunde af hormonel nature. Eller endog på grund af manglende vitaminer eller mineraler af vigtighed for den rette udvikling af kroppen. De nutritive stoffer i disse produkter vil tilføre de stoffer og dække de behov brysterne ikke fik tidligere. Vi gør opmærksom på at produkterne ikke har nogen sekundære virkninger og kan tages med ethvert andet produkt.

Hvilke resultater vil jeg opnå?

  1. Brystforstørrelse
  2. Forbedring af fasthed
  3. Forbedret størrelse og styrke
  4. Reducerede menopause symptomer
  5. Bedre figur og kvindelig buste
  6. Forbedret selvtillid
  7. Større libido og seksuel trang

Er alle ingredienserne sikre?

Helt sikkert. De er direkte ekstraheret fra planter og uden syntetiske eller kunstige produkter.  Ingen af disse produkter figurerer på listerne over farlige produkter, som publiceres af FDA, USA. Du bør være opmærksom på produkter, der indeholder Efedra, som kan være farligt..

Før du beslutter dig for at købe nogen form for naturlige produkter til brystforstørrelse, bør du tage vores simple skridt og elementære regler i betragtning, som vi tilbyder dig, således at du har opsat nogle kriterier ved tilgangen af dem.

BIVIRKNINGER

Man skal tage hensyn til at man ikke allergisk over for nogen af delene af formlen og ikke lider af nogen form for sygdom eller lidelse. Hvis dette er tilfældet skal du gå til en læge eller specialist før du bruger produktet.

I forbindelse med øvelserne, er det ikke anbefalet at kvinder der lider af brystkræft, flebitis, hjerteproblemer, hudproblemer, infektioner eller som lider af en skade eller sygdom i brystet, laver øvelserne.

Det er ikke anbefalet at følge Procurves Plus programmet hvis man er gravid eller ammer.

KONTRAINDIKATIONER

Det opfordres ikke at tage pillerne hvis man er gravid eller ammer, lider af forhøjet blodtryk, hjerte-eller leverproblemer, glaukom, diabetes eller som er allergiske over for enhver ingrediens i formlen anvender produktet. Det anbefales heller ikke, hvis du tager antidepressive midler eller anden medicin ordineret til behandling af følelsesmæssige eller psykiske problemer. Hvis du tager nogen form for medicin som ikke er nævnt her eller du har andre sygdomme skal du kontakte din læge.

Det er ikke anbefalet at lave øvelserne hvis man har et sår på brysterne eller hvis man lider af nogen form for sygdom i denne del af kroppen.

* Før du anvender et produkt eller et ernæringstilskud, skal du kontakte din læge. Derudover kan du også selv se, hvad pillernes kombination af ingredienser er og sørge for at du ikke er allergisk over for nogen af dem.


Denne guide er kun til informativt brug. Hverken brystforstoerrelse.com eller dens ansatte kan drages til ansvar eller er ansvarlige for noget tab, skade, tilskadekomst eller lidelse som skyldes eller siges at skyldes, direkte eller indirekte, den givne information, eller mangel på information, eller brug, eller fejlagtigt brug af de øvelser, metoder eller teknikker som beskrives i denne guide.