Welcome to Breast Enlargement World.

Brystforstørrende produkter

Kilde: Dr. Mallmann Gransket af Dr. Salguero
Gynækolog og hudlæge på brystforstoerrelse.com Læge
(Referencenummer: 49843 ) (Referencenummer: 22831)

Sammenligning

Feb. 9, 2010. Der eksisterer en stor variation af brystforstørrende piller på markedet. Alligevel, så er der store og betydningsfulde forskelle fra en type til en anden, både med hensyn til deres virkning og egenskaber af hver enkelt. De kan virke meget ens, men intet er længere væk fra virkeligheden.

Når man skal valorere denne type produkt, bør vi altid overveje en serie vigtige elementer: Om der er udsagn fra læger og helseeksperter som bekræfter produktet, om der er udsagn fra kunder som fortæller om deres oplevelser med produktet, om de tilbyder den nødvendige garantier, om ingredienserne er sikre og af høj kvalitet, om resultaterne er hurtige osv.

I dag eksisterer der mange mærker på markedet, hvilket kan gøre det til en lang og irriterende process at vælge det bedste produkt, men man behøver ikke bekymre sig, nu hvor vi, baseret på vores egne undersøgelser og oplevelserne fra vores kunder kan hjælpe dig med at vælge det produkt som opfylder dine ønsker

*Disse sammenligninger er blevet efterset af følgende læger:
Dr Mallmann – Fagfælles nr.: 49843
Dr Salas – Fagfælles nr.: 4517 - 9
Dr Arana – Fagfælles nr.: 6785

 

Procurves Plus

Efter at have afsluttet vores seneste undersøgelser vedrørende kundetilfredshed, er vi nået frem til den konklusion at Procurves Plus er det mærke hvorved man opnår de bedste resultater på markedet. Der eksisterer en stor forskel imellem dette komplette produkt og resten. For det første, er det det eneste som kombinerer et meget effektivt øvelsesprogram med de fantastiske piller som gør at man opnår endnu bedre og hurtigere resultater.  Komponenterne er af højeste kvalitet og er stemplet med kvalitetscertifikatet GMP, som vi ikke er stødt på hos andre mærker. En anden forskel er udsagn fra kunderne, som ikke tvivler på virkningen, hvilket resten af produkterne heller ikke har. Det er det eneste der er anbefalet af professionelle læger og helsespecialister, som bekræfter sikkerheden og resultaterne hvilket også kan ses ud fra kundernes udsagn på hjemmesiden. En anden faktor som forklarer hvorfor dette produkt er det bedste på markedet, er det enestående forhold mellem kvalitet og pris, som er det bedste i industrien og som har fuld returret.

Der er uden tvivl, en betydelig forskel imellem dette produkt og resten.

Procurves Plus Website

Information som garanterer produktets sikkerhed og effektivitet:


 

Procurves

Ifølge resultaterne af et nyt studie, som har registreret niveauerne for kundetilfredshed, kan vi konkludere, at Procurves har igen og igen opnået det bedste resultat.  Der er en stor forskel på dette kvalitetsprodukt og andre. Der eksisterer certifikater fra GMP, GAP og  ISO:9001 for kvaliteten af de komponenter det bruger, som ikke findes for andre konkurrerende mærker.  En anden vigtig forskel er antallet af positive udtalelser fra kunder, hvilket taler for sig selv. Ingen af de andre produkter har disse udtalelser. Et andet nøglespørgsmål for at skelne dette produkt er, at det er det eneste, der er vurderet af læger. Du kan finde deres personlige udtalelser på deres website. Uden tvivl har det en ”tilbagebetalingsgaranti”, og der er en væsentlig forskel mellem dette produkt og de andre.


Procurves Website

 

Breast Success

På andenpladsen fandt vi Breast Success, som er et andet kendt produkt i branchen, og et af de mest solgte i landet.  Dette produkt har mange loyale kunder og formuleringen er praktisk talt den samme som i det første. Det er dog noget gammeldags. Resultatet, man opnår, er ikke nær så raffineret, og dets program er ikke ligeså godt som Procurves’. Som vi let kan se, er deres website ikke fuldstændig, og det er heller ikke certificeret af lægelige udtalelser med vurderinger omkring effektiviteten og kvaliteten af produktet.  Dette produkt har en ” tilbagebetalingsgaranti”.

 

Breast Gain Plus

På trediepladsen har vi Breast Gain Plus, som efter vores mening har en formulering, som er værre end de forrige produkter.  Dets ingredienser er også af fin kvalitet men dog ikke så gode som dem, der er brugt i Procurves.  Vi fandt hverken kunde- eller lægeudtalelser om dette produkt, og det har ingen gratis bonus til førstegangskøbere. Det har en “ tilbagebetalingsgaranti” og er et høj standardprodukt, men hvad angår os, så er kvaliteten dårligere end de tidligere.

 

Vanity

Langt fra kvaliteten af det forrige produkt kommer Vanity. Vi mener, dets pris er for høj i forhold til kvaliteten af de ingredienser, det tilbyder. Det har ingen kundereferencer eller vurderinger af resultater fra læger. Som du kan bevidne ved selv at se, er deres website den dårligste af dem alle.  Det har en ”tilbagebetalingsgaranti” og en ekstra bonus, når man afgiver en ordre.

 

Grobust

Grobust

Grobust. Som afslutning på dette kapitel har vi Grobust på sidstepladsen. Et produkt,  som helt klart er værre end de tidligere nævnte. Den eneste fordel, vi kan finde, er dets lave pris, men som vores kunder skal vide, kan det billige blive dyrt i fremtiden. Som du ved, er det umuligt at tilbyde et kvalitetsprodukt til en så lav pris, og når man søger efter denne slags produkter, ønsker man, at det løser ens problemer. Det har en ”tilbagebetalingsgaranti”.

 

Konklusion af Brystforstoerrelse.com:

Som konklusion har vi i Brystforstoerrelse.com valgt det mest anbefalte og effektive produkt til vores læsere, nemlig Procurves Plus, da det er det mest komplette indenfor alle områder. Det inkludere et øvelsesprogram som specifikt er udviklet til en naturlig brystforstørrelse og indeholder kundeudsagn som fortæller om deres oplevelser med produktet. Desuden er produktet bekræftet af naturlæger som sikre sikkerheden og virkningen sammen med detaljeret information på hjemmesiden, ingredienser af højeste kvalitet, et godt forhold mellem kvalitet og pris, gratis forsendelse. Kort sagt, det bedste brystforstørrende produkt på markedet.

BIVIRKNINGER

Man skal tage hensyn til at man ikke allergisk over for nogen af delene af formlen og ikke lider af nogen form for sygdom eller lidelse. Hvis dette er tilfældet skal du gå til en læge eller specialist før du bruger produktet.

I forbindelse med øvelserne, er det ikke anbefalet at kvinder der lider af brystkræft, flebitis, hjerteproblemer, hudproblemer, infektioner eller som lider af en skade eller sygdom i brystet, laver øvelserne.

Det er ikke anbefalet at følge Procurves Plus programmet hvis man er gravid eller ammer.

KONTRAINDIKATIONER

Det opfordres ikke at tage pillerne hvis man er gravid eller ammer, lider af forhøjet blodtryk, hjerte-eller leverproblemer, glaukom, diabetes eller som er allergiske over for enhver ingrediens i formlen anvender produktet. Det anbefales heller ikke, hvis du tager antidepressive midler eller anden medicin ordineret til behandling af følelsesmæssige eller psykiske problemer. Hvis du tager nogen form for medicin som ikke er nævnt her eller du har andre sygdomme skal du kontakte din læge.

Det er ikke anbefalet at lave øvelserne hvis man har et sår på brysterne eller hvis man lider af nogen form for sygdom i denne del af kroppen.

* Før du anvender et produkt eller et ernæringstilskud, skal du kontakte din læge. Derudover kan du også selv se, hvad pillernes kombination af ingredienser er og sørge for at du ikke er allergisk over for nogen af dem.

Denne guide er kun til informativt brug. Hverken brystforstoerrelse.com eller dens ansatte kan drages til ansvar eller er ansvarlige for noget tab, skade, tilskadekomst eller lidelse som skyldes eller siges at skyldes, direkte eller indirekte, den givne information, eller mangel på information, eller brug, eller fejlagtigt brug af de øvelser, metoder eller teknikker som beskrives i denne guide.